Cv voorbeeld administratief medewerker

Ben je administratief geschoold, goed met details en punctueel? Maak dan nu snel en gemakkelijk een cv waarmee je direct een voorsprong neemt op andere sollicitanten! Met ons gratis cv voorbeeld administratief medewerker sleep je gemakkelijk een baan in de administratie in de wacht.

Download het gratis cv voorbeeld administratief medewerker

Download hier gratis het cv voorbeeld administratief medewerker. Dit voorbeeld cv voldoet precies aan de sollicitatieregels waar op geselecteerd wordt voor administratief medewerkers.

  • Cv voorbeeld administratie

cv maken

Wil je ook het uiterlijk van deze cv’s overnemen? Neem dan eens een kijkje op onze cv generator (2,95). Zo maak je moeiteloos een pixel perfect cv!

Welke vaardigheden zijn belangrijk op het cv van een administratief medewerker?

Wist je dat 5 van de 10 mensen geen vaardigheden vermelden op hun cv? Zorg dat je bij de betere helft hoort, want vaardigheden maken het verschil. In deze sectie kun je namelijk laten zien welke kwaliteiten jou de perfecte kandidaat maken voor de functie.

Oke, allemaal leuk en aardig die vaardigheden, maar welke vaardigheden noem je dan als administratief medewerker? Een gouden tip is om de vacature door te spitten en de woord te vermelden die voor jou van toepassing zijn. Hier volgen enkele vaardigheden die van toepassing zijn voor administratief medewerkers:

  • secuur
  • accuraat
  • zelfstandig
  • flexibel
  • oplossingsgericht
  • enthousiast
  • cijfermatig onderlegt
  • adequaat
  • sociaal.

Wil je meer inspiratie voor inhoudelijke tekst die je op je cv kunt zetten als administratief medewerker? Lees dan hier wat een administratief medewerker precies doet en hoe je dat precies op je cv zet.

Heb je ervaring als administratief medewerker?

Als je een baan zoekt als administratief medewerker dan is ervaring het toverwoord. Werkgevers zijn vaak opzoek naar ervaren professionals die weten waar ze mee bezig zijn. Daarom is het belangrijk om je ervaring duidelijk naar voren te laten komen op je curriculum vitae. Dit doe je door je werkervaringen bovenaan te plaatsen.

Plaats dus eerste je werkervaringen in omgekeerd chronologische volgorde (van nieuw naar oud). Daarna kun je je opleidingen op de zelfde manier op je cv zetten. Je kunt ook het persoonlijk profiel ook goed gebruiken om je ervaring te laten zien. Je plaats het korte stukje tekst over jezelf nog boven je werkervaring zoals Astrid dit doet in het cv voorbeeld administratief medewerker. Het profiel van een ervaren administratief medewerker kan er als volgt uitzien:

Als ervaren en enthousiast administratief medewerker ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben zowel klant- als servicegericht met het oog op resultaat. Ik probeer het verschil te maken met mijn positieve instelling en persoonlijkheid. 

Wil je meer weten over het persoonlijk profiel op je curriculum vitae? Neem dan hier eens een kijkje.

Wat als je geen of weinig ervaring hebt?

Uiteraard is ervaring een pre als je solliciteert als administratief medewerker. Anderzijds, iedereen moet ergens beginnen! Als je geen ervaring hebt in de administratie, dan moet je andere kwaliteiten in de strijd gooien. Als je graag de administratie in wilt dan heb je vast andere ervaring die hier goed bij aansluit. Zo kan het zijn dat je al commerciële ervaring hebt opgedaan. Ook kan het zo zijn dat je in je eerder werkervaring hebt laten zien dat je erg secuur en accuraat bent. Vergeet niet dat motivatie het allerbelangrijkste is als je geen relevante ervaring hebt. Gebruik daarom het persoonlijke profiel om je potentiële werkgever te overtuigen van je motivatie:

Mensen omschrijven mij vaak als goed georganiseerd, secuur en geordend. Vandaar dat ik graag een nieuwe weg in wil slaan als administratief medewerker. Ik ben erg gemotiveerd om in de administratie aan de slag te gaan omdat ik mezelf graag verder wil ontwikkelen.

Ga je solliciteren zonder relevante werkervaring? Lees dan hier hoe je een goed cv maakt zonder werkervaring.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *