Skip to main content

Gratis cv templates downloaden

Leuker kunnen we het niet maken, maar wel gemakkelijker! Het maken van een curriculum vitae is een klus waar veel mensen tegenop zien. Wat zet je precies in je cv? En hoe krijg je alles in godsnaam netjes onder elkaar?! Het maken van een cv is zo gepiept met onze gratis voorbeelden. Je kunt hier vier gratis cv templates downloaden zodat je je gegeven alleen nog maar hoeft in te vullen. Het maken van een overtuigend cv was nog nooit zo snel en gemakkelijk!

Het is belangrijk dat je cv volledig is. Alle belangrijke informatie die een werkgever nodig heeft hoort op je cv te staan. Daarnaast hoort je cv niet te langdradig en saai te zijn. Download hier een Gratis cv template, die precies de juiste informatie bevat. Het enige dat je nog hoeft te doen is je persoonlijke informatie invullen.

 

Schermafbeelding 2016-04-21 om 11.40.39

Je kunt je cv ook iets persoonlijker maken. Dit kun je doen door een beschrijving toe te voegen aan je werkervaringen. Op deze manier laat je je toekomstige werkgever zien wat je al gedaan hebt. Je kunt onder je werkervaring bijvoorbeeld taken noemen die je had in je vorige baan. Ook kun je je verantwoordelijkheden toevoegen per functie. Hier kun je een Gratis-cv-template in een word bestand downloaden waarin een functieomschrijving is toegevoegd.

 

Schermafbeelding 2016-04-21 om 11.44.12

Wil je een frisse en hippe cv? Dan kun je het beste met kleuren gebruiken. Het volgende Gratis cv template geeft een vlotte eerste indruk.

Heb je geen zin om al je gegevens over te typen? Klik dan hier om binnen 15 minuten je cv via e-mail te ontvangen.

Let op! Ook al maken cv templates en voorbeelden het maken van een cv gemakkelijker, voorkom alsnog fouten in je cv. Hieronder is een lijst met de meest gemaakte fouten op het curriculum vitae. Zorg ervoor dat je alle punten checkt voordat je je cv opstuurt!

  1. De dooddoener in iedere cv: Spelfouten. Spelfouten doen je cv direct in de prullenbak belanden. Zet je spellingscheck aan en laat je cv door iemand anders controleren op spellingsfouten en grammatica.
  2. Vermijd negativiteit. Zorg er altijd voor dat je taalgebruik positief is. Ook al ben je op een vervelende manier weggegaan op je vorige werk, zet dit niet op je cv! Als een selecteur meer wilt weten over de reden van vertrek, dan zal hij of zij daar naar vragen tijdens een sollicitatiegesprek.
  3. Misschien heb je een gat op je cv en wil je dit verbergen. Misschien denk je dat je wel wat extra verantwoordelijkheden kunt toevoegen aan die ene functie. Liegen op je cv is not done. Leugens worden snel achterhaald als recruiters referenties inwinnen bij je vorige werkgever. Spreek daarom altijd de waarheid op je cv.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Loading...

Sandra van den Beemt

Sandra van den Beemt

Mijn naam is Sandra. Doordat ik jarenlang als recruiter heb gewerkt voor verschillende grote bedrijven heb ik veel ervaring op het gebied van solliciteren. Mijn kennis deel ik op deze website om mensen te helpen beter te sollicteren.

Geef een reactie