Voorbeeld cv Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent een echte aanpakker en een harde werker. Als je solliciteert op een functie als magazijnmedewerker is de eerste stap natuurlijk het maken van een cv. Het maken van een overzichtelijk en mooi cv is niet gemakkelijk. Daarom heb ik een gratis voorbeeld cv magazijnmedewerker gemaakt.

Je kunt dit voorbeeld cv in een word bestand downloaden en je hoeft alleen nog maar jouw gegevens in te vullen. Ook geef ik je praktische tips om direct een mooie baan in het magazijn in de wacht te slepen.

Voorbeeld cv Magazijnmedewerker gratis downloaden

Als je solliciteert in het magazijn is ervaring heel belangrijk. De selecteur die je cv bekijkt wilt als eerste weten of jij al eerder in een magazijn gewerkt hebt. Daarom is mijn eerste tip om je eerdere werkervaring als eerste te vermelden op je curriculum vitae voor de opleidingen dus. Op deze manier belandt jouw cv tenminste op de juiste stapel.

Wil je weten hoe je je werkervaringen op een duidelijke manier vermeldt? Kijk dan even naar het voorbeeld cv van Valentijn. Hij laat zien waar hij gewerkt heeft, wanneer hij er gewerkt heeft en wat zijn werkzaamheden waren. Ook geeft hij zijn werkzaamheden weer in een omgekeerde chronologische volgorde. Dit betekent dat hij zijn eerste werkervaring bovenaan zet en terugwerkt in de tijd.

Een overzichtelijk cv verhoogt de kans op uitgenodigd te worden voor een gesprek met meer dan 50%!

Zorg er daarom voor dat je al je werkervaringen op dezelfde manier op je cv vermeldt zoals in het voorbeeld cv voor magazijnmedewerkers. Je kunt het voorbeeld hier downloaden: Voorbeeld cv magazijnmedewerker.

Voorbeeld cv Magazijnmedewerker

Heb je geen zin om alles over te typen? Via cvster.nl maak je binnen 15 minuten een goed cv (2,95).

Certificaten voor Magazijnmedewerkers

Naast ervaring zijn certificaten en cursussen ook heel belangrijk voor magazijnmedewerkers. Als je bijvoorbeeld een heftruc certificaat of veiligheids certificaat hebt is het zonde om dit niet op je cv te zetten. Selecteurs willen graag kandidaten spreken die in het bezit zijn van certificaten. Met een certificaat ben je namelijk breder inzetbaar op de werkvloer. Als een selecteur moet kiezen tussen twee kandidaten, dan geeft een certificaat sowieso de doorslag.

Je hoeft niet bescheiden te zijn tijdens het maken van je cv. Vermeldt gerust alle certificaten die je behaald hebt en alle cursussen die je gevolgd hebt. Op de volgende website zie je een overzicht van de cursussen die je kunt volgen als magazijnmedewerker.

Vond je deze tips en het voorbeeld cv magazijnmedewerker nuttig? Lees dan mijn artikel dat je in een paar stappen uitlegt hoe je een goed cv opstelt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,50 out of 5)
Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *