Cv voorbeeld commercieel medewerker

Ben je jij een commercieel talent die lef en overtuigingskracht heeft? Dan ben je geknipt voor de functie commercieel medewerker. Maar hoe spring je in deze competitieve banenmarkt tussen al die andere kandidaten uit? Hier vind je een cv voorbeeld commercieel medewerker. Je hoeft je eigen gegevens alleen nog maar in te vullen en je hebt direct een cv dat je een vliegende start geeft!

Cv voorbeeld commercieel medewerker

Als commercieel medewerker ben je een onmisbare schakel binnen een bedrijf. Je bent de vertegenwoordiger van een bedrijf en laat overal waar je komt een krachtige indruk achter. Je voelt het misschien al aankomen, dit begint natuurlijk bij je cv! Als commercieel medewerker is je cv een belangrijke troef. Met je cv laat je zien dat je overtuigend, positief en energiek bent. Als commercieel medewerker hoef je dus niet met een standaard of slordig cv aan te komen. Je hebt een persoonlijke en gedreven cv nodig. Je kunt hier een gratis voorbeeld cv commercieel medewerker downloaden dat precies aan de eisen voldoet die werkgevers stellen aan commercieel medewerkers.

Tip 1: Cut the crap!

Als commercieel medewerker kun je lullen als Brugman. Een belangrijke tip: laat dit echter achterwegen in je cv. Recruiters hebben alle standaardkreten al gehoord en willen direct tot de kern komen. Ze kennen alle trucjes al en daardoor zijn ze des te meer geïnteresseerd in wat je al gedaan hebt in eerdere functies. Omschrijf je werkervaring dan ook niet in clichés zoals: “Ik haal iedere dag het beste uit mezelf door de klant zo goed mogelijk te adviseren”. In plaats hiervan kun je het beste direct laten zien wat je gedaan hebt in je vorige functie zoals Dennis dit doet in het onderstaande gratis voorbeeld cv commercieel medewerker.

Tip 2: Jij als ambassadeur

Het verschil tussen een ‘normaal cv’ en het cv van een commercieel medewerker zit hem voornamelijk in de representativiteit. Als commercieel medewerker ben je namelijk het gezicht van een bedrijf en hoor je gestructureerd, verzorgd en voorbereid te zijn. Je cv hoort daarom al deze aspecten te bevatten. In andere woorden: je cv moet netjes en overzichtelijk zijn. Doordat je veel met klanten in contact staat is het een ook een goed idee om een foto toe te voegen. In het onderstaande cv voorbeeld commercieel medewerker zie je een voorbeeld van professionele cv met foto. Wil je weten aan welke eisen je foto moet voldoen? Lees het hier.

Tip 3: Keep it real

Vaak solliciteren commercieel mederwerker via tussenpartijen zoals Randstad of YoungCapital. Hou hierbij in je achterhoofd dat deze uitzendbureau’s altijd referenties checken. Het is zelfs zo dat de meeste intercedenten verplicht zijn om minimaal twee van van je vorige werkgevers te vragen om een referentie. Daarom druk ik op op het hart om eerlijk te zijn op je cv. Hoe verleidelijk het misschien ook is om je kwaliteiten of verantwoordelijkheden net iets aan te dikken. Niets is zo pijnlijk als door de mand vallen bij een referentiecheck.

Heb je na deze voorbeeld cv’s en tips het perfecte curriculum vitae op zak? Neem hier dan eens een kijkje voor een compleet overzicht van vacatures.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *