Cv voorbeeld productiemedewerker

Op zoek naar een baan als productiemedewerker? Download dan hier het gratis cv voorbeeld productiemedewerker. Je hoeft niet meer uren lang bezig te zijn in word. Het enige wat je hoeft te doen is het voorbeeld gebruiken! Binnen een kwartier maak je een mooi cv waarmee je gemakkelijk een baan in de productie mee scoort.

Download het gratis cv voorbeeld productiemedewerker

Hieronder zie je het cv voorbeeld productiemedewerker van Martijn. Hij heeft verschillende functies gehad binnen de productie. Je kunt dit cv voorbeeld productiemedewerker hier gratis downloaden in PDF vorm. Gebruik dit curriculum vitae als leidraad voor je eigen cv. Het voldoet namelijk precies aan de ‘geheime’ sollicitatieregels waar managers op letten.

Indruk maken op selecteurs? Gebruik dan onze mooie cv templates! Met een mooi uiterlijk steekt je cv met kop en schouders boven dat van anderen uit. Je hoeft alleen nog maar een aantal vragen te beantwoorden in onze cv generator.

Waar moet je op letten in een productiemedewerker cv?

Als productiemedewerker is het belangrijk dat je flexibel, gemotiveerd en betrouwbaar bent. Bezit jij deze eigenschappen als productietopper? Laat dit dan ook zien op je cv! Dit kun je doen in het stukje tekst onder je werkervaringen. In het cv voorbeeld beschrijft Martijn bijvoorbeeld dat hij proactief is wanneer er zich storingen voordoen. Je kunt bijvoorbeeld ook beschrijven dat je tijdens je werk als productiemedewerker bij Coca Cola altijd voor je collega’s klaarstond wanneer er iemand ziek was. Dit kun je bijvoorbeeld op de volgende manier doen:

Als productiemedewerker bij Coca Cola was ik verantwoordelijk voor in- en ompakken van het product. Ik vond het leuk om in een hecht team te werken waar iedereen voor elkaar klaarstond. Gezamenlijk waren we verantwoordelijk voor een soepel productieproces.

Wat als je niet veel ervaring hebt als productiemedewerker?

Als productiemedewerker erg belangrijk om ervaring te hebben. Vermeld daarom al je werkervaring op je cv. Heb je al veel ervaring? Omschrijf dan voor iedere werkervaring taken en werkzaamheden die je uitgevoerd hebt.

Heb je nog niet zoveel ervaring als productiemedewerker? Laat dan zien welke ervaring je wel hebt. Misschien heb je vakken gevuld in de supermarkt of schoongemaakt bij de buren. Allemaal werkervaring die relevant is in de productie. Let wel op! Je cv mag nooit een ellenlange opsomming worden, want daar wordt natuurlijk niemand blij van. Lees hier hoe lang je cv precies mag zijn.

Vaardigheden op het productiemedewerker cv

Zoals hierboven beschreven moet een productiemedewerker flink wat kwaliteiten in huis hebben. Vandaar dat het heel handig is om vaardigheden op je cv te vermelden. Maar wat zijn die vaardigheden van een productiemedewerker dan precies?

Als je werkt in de productie wordt er van je verwacht dat je precies, betrouwbaar, flexibel en zelfstandig bent. Daarnaast moet je een harde werker zijn die van aanpakken houdt. Andere vaardigheden die bij het werk in de productie passen zijn: technisch, verantwoordelijk en behulpzaam. Lees hier meer over vaardigheden op je cv.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *