Cv voorbeeld Vakkenvuller

Veel scholieren willen naast school wat bijverdienen. Een bijbaan als vakkenvuller bij de supermarkt is in dan een goede keuze. Het verdient goed en je kunt je uren zelf indelen. De allereerste stap om deze bijbaan in de wacht te slepen is het maken van een cv.

Dit is voor veel scholieren lastig, aangezien ze nog niet zoveel werkervaring hebben. Om scholieren te helpen heb ik een cv voorbeeld vakkenvuller gemaakt. Ik laat via het cv voorbeeld vakkenvuller laat ik je zien hoe je met weinig werkervaring toch een mooi curriculum vitae kan maken.

Download hier het Cv voorbeeld Vakkenvuller

Hier kun je het cv voorbeeld vakkenvuller downloaden. Het cv voorbeeld geeft je een overzicht van de informatie die op je cv hoort te staan. Aan de hand van dit voorbeeld kun je gemakkelijk je eigen gegevens invullen.

Het eerste deel van je cv bevat persoonlijke informatie over jou. Je vermeldt hier je gegevens zodat je toekomstige baas een kort overzicht heeft over wie je bent en hoe hij je kan bereiken. Daarna geef je op je cv weer welke opleiding je volgt. Als je nog niet zoveel werkervaring hebt, kun je wat meer informatie geven over je opleiding. Je kunt bijvoorbeeld vermelden welk profiel je hebt gekozen.

Een ander belangrijk onderdeel is de opsomming van je werkervaring. Voor ieder baantje dat je gehad hebt vermeldt je de functie, de naam en plaats van het bedrijf en een korte omschrijving. Zo maak je een klein blokje voor iedere werkervaring die je hebt. Je noemt de meest recente werkervaring als eerste en werkt zo terug naar beneden. Na je werkervaring kun je extra informatie op je cv weergeven zoals persoonlijke kwaliteiten en hobbies die je hebt.

Maar hoe maak ik een cv zonder werkervaring?

Voor scholieren is het vaak lastig om een cv te maken omdat ze nog niet veel werkervaring hebben. Echter, dit is helemaal geen probleem! Als je jong bent verwacht niemand van je dat je een cv van twee pagina’s lang hebt. Je kunt gewoon eerlijk vermelden welke bijbaantjes je al gehad hebt. Zelfs al heb je geen officiële bijbaantjes gehad hebt, kun je alsnog werkervaring hebben! Zo kan het zijn dat je op je buurkinderen gepast hebt of boodschappen doet voor je oma. Je kunt bessen hebben geplukt of je vader hebben geholpen in de tuin.

Als je een scholier bent dan komt iedere vorm van werkervaring van pas. Wees dus niet bang om op te noemen wat je al wel gedaan hebt. Als je solliciteert bij de supermarkt komt je aanpakkers mentaliteit van pas. Vond je deze tips handig? Lees hier dan meer tips voor scholieren.

Waar moet je op letten als je solliciteert als vakkenvuller?

Als je je cv aan het maken bent, is het handig om je te verplaatsen in de supermarktmanager. Zo kun je je voorstellen dat deze man of vrouw op zoek is naar een vriendelijk iemand. Daarnaast is het fijn als een vakkenvuller zelfstandig en hard kan werken. Als je een van deze kwaliteiten bezit kun je ze vermelden op je cv. Je doet dit onder het kopje ‘vaardigheden’. Je kunt hier bijvoorbeeld vermelden dat je klantvriendelijk, zorgvuldig of representatief bent.

Wil je meer advies over solliciteren bij een supermarkt? Albert Heijn heeft op deze website alle tips en tricks verzameld voor solliciterende scholieren

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *