CV voorbeeld verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker ben je prestatiegericht, commercieel en een doorzetter. Maar hoe maak je nu een cv die dat binnen een minuut overbrengt op je potentiële werkgever? Met behulp van een goed voorbeeld is dit klusje zo geklaard. Met het gratis cv voorbeeld verkoopmedewerker heb jij een zeer geschikt cv template. Je hoeft alleen nog maar je gegevens in te vullen. In combinatie met tips uit de praktijk is solliciteren een eitje.

Download het gratis cv voorbeeld verkoopmedewerker

Dit gratis cv voorbeeld dient als inspiratie en zal ervoor zorgen dat jij een onuitwisbare indruk maakt op je toekomstige werkgever! Het laat je zien hoe je je werkervaring in de verkoop kunt beschrijven. Let daarnaast goed op het uiterlijk van de cv voorbeelden. Als je in de verkoop werkt dan weet je als geen ander: een goede eerste indruk is belangrijk.

Zoek je een voorbeeld voor de functie van vertegenwoordiger? Bekijk dan het voorbeeld vertegenwoordiger.

  • Cv voorbeeld verkoopmedewerker

                                  

Wil je je cv snel maken? Dan kun je gebruik maken van een cv generator (2,95). Je hoeft alleen nog maar een aantal vragen te beantwoorden.

Je kunt onze cv templates speciaal voor verkoopmedewerkers gratis downloaden in pdf vorm.

Cv voorbeeld verkoop (1)
Cv voorbeeld verkoop (2)
Cv voorbeeld verkoop (3)
Cv voorbeeld verkoop (4)

Meer templates downloaden? Klik dan hier. 

Wat mag er niet ontbreken op het cv van een verkoopmedewerker?

In het cv voorbeeld verkoopmedewerker ontdek je alle zaken die op een cv van een verkoopmedewerker terug moeten komen. Zo is het belangrijk dat je alle taken die je hebt uitgevoerd bij je vorige werkgever uitvoerig beschrijft bij het onderdeel werkervaring. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om de opleidingen die je gevolgd hebt en je stages te benoemen. Ook is het aan te raden om een stukje te schrijven over jezelf en je hobby’s en interesses. Hiermee laat je aan je toekomstige werkgever alvast wat van je persoonlijkheid zien en overtuig je je werkgever er van dat jij een ideale verkoopmedewerker zou zijn.

Denk er ook altijd aan om een enthousiaste en positieve schrijfstijl te gebruiken tijdens het maken van je cv. Hiermee maak je een betere eerste indruk en een toekomstig verkoopmedewerker moet natuurlijk ook zichzelf wel weten te verkopen! Tot slot is het altijd aan te raden om je cv nog eens extra te laten controleren door een vriend of familielid. Hij of zij kan je misschien nog wat extra tips geven om je cv aan te vullen en te verbeteren op eventuele (spel)fouten.

Vaardigheden op het cv van een verkoopmedewerker

We schreven al eerder dat een cv bedoeld is om jezelf te verkopen. Je verkoopt jezelf onder andere door je ervaringen en opleidingen te beschrijven maar ook je kennis en vaardigheden mogen niet ontbreken op je cv. In het voorbeeld cv vind je voorbeelden van deze vaardigheden zoals sociaal, communicatief, begripvol, sales gericht en commercieel ingesteld zijn en het hebben van een goede luistervaardigheden. Uiteraard zijn dit slechts een aantal vaardigheden en kun je het cv template volledig aanpassen naar eigen inzicht.

Hou er wel rekening mee om vooral vaardigheden te benoemen die belangrijk zijn voor de functie van verkoopmedewerker. Het is natuurlijk hartstikke leuk als jij een groot talent hebt voor voetballen, maar dit is minder relevant voor een verkoopmedewerker dan het hebben van sociale vaardigheden. Vergeet bovendien niet om ook je andere vaardigheden zoals het spreken van verschillende talen op je cv te vermelden.

Zolang je het gratis cv voorbeeld volgt weet je in ieder geval zeker dat je alle belangrijke onderdelen van een verkoopmedewerker zal benoemen. Meer informatie kun je vinden op carriertijger. Wil je je cv in het Engels maken? Lees dan ons artikel over het maken van een Engels cv. 

Veel succes!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *