Cv voorbeeld verpleegkundige

Waar moet je precies op letten als je een cv maakt in de zorg? Hoe spring je als verpleegkundige tussen alle andere sollicitanten uit? Solliciteren als verpleegkundige is niet makkelijk doordat er veel concurrentie is. Daarom heb ik speciaal voor toppers in de zorg het cv voorbeeld verpleegkundige gemaakt. Je kunt dit voorbeeld gebruiken om gemakkelijk een perfect cv te maken en de concurrentie achter je te laten.

Download het gratis cv voorbeeld verpleegkundige

Uit ervaring blijkt dat cv’s in de zorg vaak hetzelfde zijn. Veel verpleegkundigen zijn erg loyaal en werken vaak jarenlang voor de zelfde werkgever. Daardoor vinden ze het soms moeilijk om zichzelf te presenteren. Dit is echter geen probleem want ik help je graag op weg met het maken van een professioneel curriculum vitae. Gooi die saaie cv in de prullenbak en zorg ervoor dat je laat zien wie je echt bent door een professioneel cv!

Hierboven zie je het cv voorbeeld verpleegkundige van Jantine die al geruime tijd werkzaam is al verpleegster. Met behulp van dit cv voorbeeld speciaal voor verpleegkundigen kun je de cliche’s doorbreken en laten zien waar je voor staat. Het enige wat je nog hoeft te doen is het curriculum vitae aanpassen aan je eigen persoonlijke situatie.

cv maken

Wil je ook de layout van bovenstaande cv’s overnemen? Dat kan door gebruik te maken van een cv generator (eenmalig 2.95)

Tip 1: Weg met die standaard kreten zonder inhoud!

Ik heb een professionele werkhouding… Ik vind het leuk om mensen te helpen… Ik ben een aanpakker… Tegenwoordig kom je niet meer weg met deze ouderwetse chliche’s! Zorg ervoor dat je cv laat zien wie je bent en wat je kunt. Wees specifiek als je je toekomstige werkgever vertelt wat je kunt. Je kunt bijvoorbeeld korte voorbeelden gebruiken om je competenties en vaardigheden als verpleegkundige te omschrijven.

  • Ik vind het fijn om iedere patiënt op zijn of haar gemak te stellen door persoonlijke aandacht.
  • Onder tijdsdruk houd ik het hoofd koel en help andere collega’s ook om rustig te blijven.
  • Ik ben een expert in het verlenen van acute zorg.

Lees hier verder voor meer voorbeelden over het omschrijven van je werkervaringen, profiel of vaardigheden als verpleegkundige.

Tip 2: Wees niet te bescheiden.

Mensen in de zorg zijn vaak bescheiden. Ze willen veel voor anderen betekenen en vergeten daardoor vaak wat ze zelf allemaal in huis hebben. Gooi je kwaliteiten als professionele hulpverlener in de strijd. Als verpleegkundige bij je mensgericht, vaardig en communicatief sterk. Misschien zouden verpleegkundigen tijdens hun sollicitaties meer op verkoopmedewerkers moeten lijken. Ben niet bang om jezelf te verkopen. Vaak heb je als verpleegkundige extra cursussen gevolgd? Goede initiatieven opgezet? Projecten geleid? Weest niet te bescheiden, maar ben zelfverzekerd over wat je kunt en al gedaan hebt.

Tip 3: Vaardigheden zijn belangrijk in een zorg cv.

Doordat je je in de zorg niet zo goed kunt onderscheiden door je werkervaring binnen een bepaalde organisatie, zijn je vaardigheden erg belangrijk. Onder het kopje vaardigheden kun je de kwaliteiten vermelden die jou zo geschikt maken als verpleegkundige. Vermeld hier je persoonlijke kwaliteiten zoals geduldigheid, creativiteit of sociale vaardigheden. Ook kun je hier andere opgedane ervaring vermelden die niet zo veel met de zorg te maken heeft. Als je bijvoorbeeld huiswerkbegeleider bent op de school van je kinderen op in de organisatie van je sportclub zit is dat erg voordelig om te vermelden.

Je kunt deze tips samen met het voorbeeld cv Gratis cv template voor verpleegkundigen gebruiken om snel en gemakkelijk een curriculum vitae te maken waarin je kwaliteiten direct naar voren komen.

Meer tips of (algemene) cv voorbeelden nodig? Je kunt een groot aantal voorbeeld cv’s vinden op onze voorbeeld cv pagina.

Gerelateerde cv voorbeelden:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *