Cv voorbeeld vrachtwagenchauffeur

De Nederlandse transportsector is dringend op zoek naar nieuwe en goede vrachtwagenchauffeurs. Steeds meer mensen halen daarom hun vrachtwagen rijbewijs en het wordt steeds drukker in sollicitatieland. Maar hoe spring je nu tussen al die andere sollicitanten uit? In dit artikel helpen we je met het maken van je cv als vrachtwagenchauffeur.

Hieronder laat ik je via een gratis cv voorbeeld vrachtwagenchauffeur zien hoe je een cv maakt dat precies aan de solliciatieregles voldoet. Je hoeft het cv voorbeeld alleen nog maar aan te passen aan je eigen situatie.

Gratis cv voorbeeld vrachtwagenchauffeur downloaden

Als je eenmaal een goed voorbeeld hebt is het maken van een cv zo gepiept. Hieronder zie je het cv voorbeeld vrachtwagenchauffeur van René.

Dit voorbeeld cv voldoet aan alle zogenaamde ‘sollicitatieregels’. Ten eerste bevat het curriculum vitae alle persoonlijke informatie die je potentiële werkgever nodig heeft. Ten tweede is het precies toegespitst op de kwaliteiten en vaardigheden die gezocht worden in een goede vrachtwagen chauffeur.

Zo zie je dat Rene zijn werkzaamheden bij vorige werkgevers gedetailleerd beschrijft. Op deze manier laat hij zien dat hij als vrachtwagen chauffeur diverse werkzaamheden heeft uitgevoerd. Daarnaast laat het cv ook zien welke vaardigheden Rene bezit. Vaardigheden worden vaak vergeten op het cv, terwijl ze erg belangrijk zijn!

Via deze link kun je het cv voorbeeld vrachtwagenchauffeur van Rene gratis downloaden. Je kunt het als basis gebruiken voor je eigen cv door beschrijvingen of vaardigheden over te nemen. Wil je het uiterlijk van dit cv ook overnemen? Neem dan eens een kijkje op www.cvster.nl. Via deze cv generator kun je dit cv binnen tien minuten namaken door simpelweg een aantal vragen te beantwoorden.

Vaardigheden op het vrachtwagenchauffeur cv

Zoals eerder gezegd is er steeds meer vraag naar goede vrachtwagenchauffeurs. Vandaar dat de eisen die gesteld worden aan sollicitanten steeds hoger worden. Maar welke eisen zijn dit dan? Ten eerste wordt een vrachtwagenchauffeur steeds meer het gezicht van een bedrijf. Werkgevers vinden het dus belangrijk dat je als chauffeur representatief, klantvriendelijk en professioneel bent. Je vindt het leuk om in contact te staan met klanten en weet snel een klik te vinden. Ben jij in het bezit van deze vaardigheden? Vermeld dit dan duidelijk op je cv!

Andere vaardigheden die je bijvoorbeeld op je cv kunt vermelden zijn:

  • servicegericht
  • flexibel
  • zelfstandig
  • zelfredzaam
  • sociaal
  • collegiaal
  • verantwoordelijk

Wil je meer informatie over de vaardigheden die belangrijk zijn als vrachtwagenchauffeur? In het volgende artikel wordt een vrachtwagenchauffeur cv helemaal uitgewerkt met allerlei voorbeelden over werkervaringen, profielschets en vaardigheden speciaal voor chauffeurs.

Tips voor het vrachtwagenchauffeur cv

Naast de inhoud is ook zeker het uiterlijk van het curriculum vitae belangrijk. De layout van je cv gebruik je om jezelf te onderscheiden van al die andere cv’s op de stapel. Zeker als je solliciteert als vrachtwagenchauffeur is de vormgeving van je cv een belangrijk wapen.

Maak een goede eerste indruk door je cv overzichtelijk en netjes te presenteren. Maak gebruik van een kleur om je cv een frisse uitstraling te geven. Gebruik niet de veel verschillende lettertypes en hou je cv korter dan twee pagina’s. Daarnaast komt het professioneel over om je cv op te slaan in PDF vorm en het een professionele titel te geven. Dus je slaat je cv niet meer op als ‘cvtje Ron’, maar als ‘cv vrachtwagenchauffeur Ron Loman’.

Vond je deze tips handig en wil je nog meer tips om je cv te verbeteren? Lees dan meer tips en tricks in mijn post over het opstellen van een goed cv.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *