Voorbeeld cv vertegenwoordiger

Als vertegenwoordiger heb jij een belangrijke strategische positie binnen een bedrijf. Cruciale functies zoals vertegenwoordiger, worden zorgvuldig ingevuld. Het doel van een bedrijf is om de perfecte persoon voor deze job te vinden! In dit artikel vind je een voorbeeld cv vertegenwoordiger, dat jou helpt bij je toekomstige sollicitatie. Dit voorbeeld voldoet precies aan de eisen die belangrijk zijn voor vertegenwoordigers.

Download het gratis voorbeeld cv vertegenwoordiger

Het onderstaande voorbeeld cv vertegenwoordiger kun je hier downloaden.

Je kunt dit voorbeeld cv personaliseren en het helemaal invullen zoals jij wilt. Je kunt het gebruiken als leidraad en je eigen cv hierop baseren. Op deze manier weet je zeker dat je een kwalitatief goed cv hebt. Verder kun je met dit voorbeeld cv inspiratie opdoen. Welke kwaliteiten zijn belangrijk als vertegenwoordiger? Wat moet ik laten zien op mijn cv en wat niet?


Een perfect cv zorgt ervoor dat jij uitblinkt bij de werkgever en een grotere kans hebt om aangenomen te worden. Klik op de groene knop om binnen 15 minuten een perfect cv te maken.

Wat mag er niet ontbreken op het curriculum vitae van een vertegenwoordiger?

Als vertegenwoordiger ben je actief en veel op pad! Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat het bedrijf optimale winst behaalt. Als gezicht van het bedrijf, zorg je er voor dat het bedrijf goede klantenrelaties heeft en werf je nieuwe klanten. Het is dus belangrijk dat je vriendelijk bent, er representatief uitziet en de extra service geeft waardoor klanten tevreden blijven! Verder is het daarom ook belangrijk dat je communicatief sterk bent. Je vormt de sleutel in het slot tussen de klant en het bedrijf. Je zorgt ervoor dat klanten bij jou terecht kunnen wanneer er een probleem is, en kunt dit op een goede manier oplossen.

Kwaliteiten als commercieel inzicht en productkennis zijn ook cruciaal. Jij weet wat de behoeften zijn van de klant en kunt deze met jouw producten vervullen. Ben opgewekt, energiek en sta open voor klantenrelaties! Een laatste tip, zorg ervoor dat deze kwaliteiten ook terug te zien zijn op andere delen van je cv, zoals dit gedaan is in het voorbeeld cv vertegenwoordiger. Laat bijvoorbeeld met bepaalde hobby’s zien, dat je sociaal bent en ervaring hebt met het behouden van relaties of veel met mensen bezig bent.

Vaardigheden op het cv van een vertegenwoordiger

Je kunt een extra goede indruk maken bij de werkgever door jouw sterkste vaardigheden te benoemen, en te laten zien dat deze bij ‘vertegenwoordiger zijn’, passen. Daarnaast, is het belangrijk dat jouw vaardigheden passen bij het soort vacature. Is het bedrijf opzoek naar een flexibel iemand? Benoem dan dat je je snel aan kunt passen aan verschillende omstandigheden en dat je niet vast wil zitten aan vaste werktijden.

Voorbeelden van vaardigheden zijn: sociaal, luistervaardig, representatief, sociaal, betrouwbaar, initiatief nemend en communicatief sterk. Inspiratie nodig? Lees dan hier wat een vertegenwoordiger allemaal kan. Zorg ervoor dat deze vaardigheden herhaaldelijk en duidelijk naar voren komen, zodat de werkgever wordt overtuigd om jou aan te nemen als de perfecte vertegenwoordiger.

Vond je ons voorbeeld cv handig? Check dan of je cv al compleet is met onze vijf basis tips voor cv’s!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *