Gebruik ons gratis cv voorbeeld schoonmaker om snel en gemakkelijk een baan in de wacht te slepen!

Als schoonmaker ben je actief bezig en weet je van aanpakken. Als je gaat solliciteren is het belangrijk om een mooi en netjes cv te hebben. Is het de eerste keer dat je een cv maakt? Of is het juist lang geleden dat je aan je curriculum vitae gewerkt hebt? Maak je geen zorgen, we helpen je graag om een cv te maken dat je gegarandeerd aan een leuke baan helpt.

We hebben een gratis cv voorbeeld schoonmaker gemaakt. Het voorbeeld voldoet precies aan de ‘sollicitatie regels’ die belangrijk zijn voor schoonmakers.

Download hier het gratis cv voorbeeld schoonmaker

Hier beneden zie je het cv voorbeeld schoonmaker van Martha. Je kunt het voorbeeld hier gratis downloaden.

Martha heeft al verschillende soorten banen gehad binnen de schoonmaak. Het cv is netjes verdeeld in kopjes zodat het gemakkelijk te lezen is. De meest recente werkervaringen staan bovenaan en de oudste werkervaringen staan beneden. Het is erg belangrijk om bij iedere werkervaring die je gehad hebt een kleine beschrijving te plaatsen. Zo laat Martha zien dat ze welke taken ze had in de housekeeping en omschrijft ze haar werk als huishoudelijke hulp.

​Vind je dat de voorbeeld cv’s er mooi uitzien? Dat vindt de selecteur natuurlijk ook! Zorg dat je tussen alle andere sollicitanten uitspringt met een mooi curriculum vitae. Je kunt dit doen door onze online cv generator te gebruiken door op de groene knop te klikken. Je hoeft dan alleen nog maar antwoord te geven op een aantal vragen en je cv rolt eruit.

Welke kwaliteiten moet je laten zien op je cv als schoonmaker?

Als schoonmaker weet je van aanpakken! Je steekt de handen uit de mouwen om alles weer schoon en fris te maken. Je bent lekker actief bezig en maakt mensen blij. Bovendien werk je vaak ook zelfstandig en flexibel. Het is niet gek dat mensen graag in de schoonmaak aan de slag willen. We zien dan ook dat steeds meer mensen solliciteren op vacatures in de schoonmaak branche.

Om een streepje voor te hebben op al die andere sollicitanten is het belangrijk om een sterk cv te maken. De beste manier om dit te doen is door alle eisen uit de vacature te plaatsen op je cv. Als in de vacature staat dat ze op zoek zijn naar iemand met affiniteit in de schoonmaak, dan kun je in je vorige werkervaring beschrijven hoe leuk je het werk vond. Zijn ze opzoek naar een flexibel iemand? Zet dan een korte beschrijving van jezelf bovenaan je cv waarin je schrijft dat je flexibel en enthousiast bent. Als je inspiratie zoekt kun je eens naar de volgende schoonmaak vacatures kijken.

Punten scoren met vaardigheden op je schoonmaak curriculum vitae

Een gemakkelijke en krachtige manier om te laten zien dat je een goede kandidaat bent is het toevoegen van vaardigheden. Je vaardigheden moeten ook matchen met de eisen in de vacature zodat je direct punten scoort.

Maar wat kun je dan allemaal invullen bij de vaardigheden op je cv? Als schoonmaker kun je de volgende vaardigheden gebruiken: actief, representatief, ervaren, sociaal, zelfstandig, flexibel, verantwoordelijk, betrouwbaar, hygiënisch, doorzetter en een harde werker.

​Heb je een perfect curriculum vitae gemaakt? Dan ben je klaar om te gaan solliciteren! Wil je nog meer sollicitatie tips? Dan kun je terecht op onze pagina waarin we je vijf sollicitatie tips geven die gegarandeerd tot succes leiden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *