Gebruik nu ons gratis voorbeeld cv kapper – Ik help je graag op weg!

Hoe zorg je ervoor dat je cv er uit uitspringt tussen die van andere kappers? En hoe maak je een cv dat wel gelezen wordt? Dit doe je door gebruik te maken van ons gratis voorbeeld cv kapper! Geen gedoe urenlang gedoe meer met enters en spaties in word en weg met die saaie grijze cv’s. Je kunt ons cv voorbeeld gratis downloaden. Zo maak je snel en gemakkelijk een mooi curriculum vitae dat je gegarandeerd aan een leuke baan als kapper helpt.

Download het gratis voorbeeld cv kapper

Heel veel mensen vinden het lastig om een cv te maken. Dit komt omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen. Om je op weg te helpen heb ik speciaal voor kappers het voorbeeld cv kapper opgesteld. Je kunt het cv hier gratis downloaden en opslaan. Het is natuurlijk niet te bedoeling dat je dit cv letterlijk overneemt, maar je kunt het als basis voor je eigen cv gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is het aanpassen met je eigen gegevens.

Het is heel simpel: het oog wilt ook wat! Met een mooi ontworpen cv val je op tussen al die saaie standaard exemplaren. Hierdoor wordt je dus sneller uitgenodigd voor een gesprek. Wil je ook het uiterlijk van de voorbeeld cv’s overnemen? Gebruik dan onze cv generator (kost 2,95). Je hoeft alleen nog maar een aantal vragen te beantwoorden voordat je cv er kant en klaar uitrolt.

Vind je het moeilijk om precies te weten wat je op je cv schrijft? In dit artikel vindt je veel voorbeelden van stukjes tekst die je op je cv kunt zetten als kapper.

Is het als kapper nodig om een foto op je cv te zetten?

Geloof me, ik spreek uit ervaring, het antwoord op deze vraag is ja! Ze zeggen niet voor niets dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Als kapper wordt er van je verwacht dat je representatief, vriendelijk en sociaal bent. Je bent het gezicht van de zaak en daarom speelt je uiterlijk ook een belangrijke rol.

Uit onderzoek blijkt dat kapsters twee keer zo vaak uitgenodigd worden voor een gesprek wanneer ze een foto op hun cv vermelden. Wat ook uit dit onderzoek blijkt is dat het belangrijk is wat voor een foto je plaatst. Een ongeschikte foto kan namelijk een echte dooddoener zijn.

Mijn gouden standaard is: plaats altijd een foto waarop je er open, spontaan en professioneel uitziet. Dit betekent geen selfies, afgeknipte foto’s of zichtbare tatoeages. Alle drie de onderstaande foto’s zijn mooi. Echter, alleen de meest rechtse foto is geschikt voor op je cv als kapper.

                                    

Deze foto is mooi, maar            Deze foto is absoluut niet            Deze foto is geschikt door
erg hard. Niet vriendelijk.          geschikt door de tattoos.           de open uitstraling.

Welke kwaliteiten en vaardigheden laat je als kapper naar voren komen op je cv?

Om je cv aantrekkelijk te maken voor een werkgever moet je weten waar hij of zij naar op zoek is. Uit mijn ervaring als recruiter weet ik dat naast inhoudelijke expertise (wat natuurlijk op nummer één staat) klantvriendelijk het belangrijkste aspect is. Als kapper werk je met mensen en daarom is het belangrijk dat je aanvoelt wat je klant nodig heeft.

Daarnaast wordt er van een kapper/kapster verwacht dat deze flexibel, zelfstandig en leergierig is. Al deze kwaliteiten moeten (als ze op jou van toepassing zijn) terugkomen in je cv. Kijk eens naar het voorbeeld cv kapper van Monique. Je ziet dat ze al deze kwaliteiten laat terugkomen in haar cv. Ze doet die door middel van het persoonlijk profiel, de beschrijvingen van haar eerdere werkervaringen en het kopje ‘vaardigheden’. Inspiratie nodig voor vaardigheden op je kapper’s cv? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Ben je na het lezen van dit artikel klaar om je cv in te leveren? Check dan nog even of het aan alle eisen voldoet door middel van onze cv checklist!

Gerelateerde cv voorbeelden:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *