Gratis cv templates downloaden

Leuker kunnen we het niet maken, maar wel een stuk gemakkelijker! Het maken van een curriculum vitae is een klus waar veel mensen tegenop zien. Wat zet je precies in je cv? En hoe krijg je alles in godsnaam netjes onder elkaar?!  Gelukkig is het maken van een cv is zo gepiept met onze gratis voorbeelden. Ze voldoen precies aan de geheime solliciatieregles die selecteurs gebruiken.

Je kunt hier vier gratis cv templates downloaden zodat je je gegeven alleen nog maar hoeft in te vullen. Het maken van een overtuigend cv was nog nooit zo snel en gemakkelijk!

Hieronder kun je de drie cv voorbeelden gratis downloaden. Vul je gegevens in een kind kan de was doen!

Gratis cv voorbeeld 1: de basis
Gratis cv voorbeeld 2: beschrijf je werkervaring
Gratis cv voorbeeld 3: gebruik frisse kleuren

Gratis cv voorbeeld 1: de basis

Het is belangrijk dat je cv volledig, maar bondig is. Alle belangrijke informatie die een werkgever nodig heeft om te zien wie jij op professioneel vlak bent, hoort op je cv te staan. Daarnaast moet je cv natuurlijk niet te langdradig en saai te zijn.

Download hier het eerste gratis cv voorbeeld. Dit voorbeeld cv bevat precies de juiste informatie op een minimalistische professionele manier. Het enige dat je nog hoeft te doen is je persoonlijke informatie invullen!

Maak dit cv moeiteloos

Gratis cv voorbeeld 2: beschrijf je werkervaring

Je kunt je cv ook iets persoonlijker maken. Dit kun je doen door een beschrijving toe te voegen aan je werkervaringen. Op deze manier laat je je toekomstige werkgever zien wat je al gedaan hebt. Je kunt onder je werkervaring bijvoorbeeld taken noemen die je had in je vorige baan. Ook kun je je verantwoordelijkheden toevoegen per functie. Hier kun je het gratis-cv-template downloaden waarin een functieomschrijving is toegevoegd.

Maak dit cv in 10 minuten

Gratis cv voorbeeld 3: gebruik frisse kleuren

Wil je een frisse en hippe cv? Dan kun je het beste met kleuren gebruiken. Het volgende gratis cv template geeft een vlotte eerste indruk.

Dit template gebruiken?

Heb je geen zin om al je gegevens over te typen? Klik dan hier om binnen 15 minuten je cv via e-mail te ontvangen. Het kost eenmalig 2,95 en je hoeft alleen maar een aantal vragen te beantwoorden.

Let op! Ook al maken cv templates en voorbeelden het maken van een cv gemakkelijker, voorkom alsnog fouten in je cv. Hieronder is een lijst met de meest gemaakte fouten op het curriculum vitae. Zorg ervoor dat je alle punten checkt voordat je je cv opstuurt!

  1. De dooddoener in iedere cv: Spelfouten. Spelfouten doen je cv direct in de prullenbak belanden. Zet je spellingscheck aan en laat je cv door iemand anders controleren op spellingsfouten en grammatica.
  2. Vermijd negativiteit. Zorg er altijd voor dat je taalgebruik positief is. Ook al ben je op een vervelende manier weggegaan op je vorige werk, zet dit niet op je cv! Als een selecteur meer wilt weten over de reden van vertrek, dan zal hij of zij daar naar vragen tijdens een sollicitatiegesprek.
  3. Misschien heb je een gat op je cv en wil je dit verbergen. Misschien denk je dat je wel wat extra verantwoordelijkheden kunt toevoegen aan die ene functie. Liegen op je cv is not done. Leugens worden snel achterhaald als recruiters referenties inwinnen bij je vorige werkgever. Spreek daarom altijd de waarheid op je cv.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *