Download het gratis voorbeeld cv verzorgende thuiszorg

Het maken van een cv is vaak een lastige en tijdrovende klus. Het gaat echter een stuk gemakkelijker als je een goed voorbeeld hebt. Daarom heb ik het voorbeeld cv thuiszorgmedewerker gemaakt. Dit cv voorbeeld is speciaal gemaakt voor mensen die solliciteren in als thuishulp bij ouderen.

Je kunt dit voorbeeld gebruiken om je eigen cv te maken. Je hoeft het alleen nog maar aan te passen met je eigen gegevens.

Download het gratis voorbeeld cv thuiszorg/thuishulp

Hieronder zie je het voorbeeld cv thuiszorg van Sandra die al een geruime tijd werkzaam is in de thuiszorg. Klik hier als je het voorbeeld cv gratis wilt downloaden.

Je kunt dit voorbeeld gebruiken om je eigen cv te maken. Zo kun je de omschrijvingen die Sandra gebruikt in haar werkervaringen kopiëren als ze voor jou van toepassing zijn. Ook kun inspiratie opdoen uit de vaardigheden die vermeldt staan op het voorbeeld cv.

Wil je ook het uiterlijk van het voorbeeld cv overnemen? Klik dan op de blauwe knop om door te gaan naar onze cv generator. Hier kun je alle voorbeeld cv’s binnen 15 minuten namaken door een aantal vragen in te vullen.

Welke vaardigheden zijn belangrijk in een thuiszorg cv?

Als thuishulp help je jouw cliënten in hun vertrouwde thuisomgeving. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijke taken zoals het bed verschonen, stofzuigen en schoonmaken. Echter, de sociale aspecten van het werk zijn erg belangrijk. Je voelt aan wanneer iemand een luisterend oor nodig heeft en zorgt iedere dag voor een glimlach bij je cliënten. Daarnaast is het belangrijk dat je kunt signaleren wanneer iemand verdere hulp nodig heeft.

Als verzorgende in de thuiszorg moet je daarom dan ook flink wat kwaliteiten in huis hebben. Vaardigheden die je als verzorgende in de thuiszorg nodig hebt zijn onder andere:

  • Je bent een aanpakker
  • Je bent punctueel
  • Je bent vriendelijk
  • Je bent zorgzaam
  • Je bent gevoelig
  • Je bent geduldig
  • Je bent netjes
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kunt goed zelfstandig werken

Dit zijn allemaal vaardigheden die je als verzorgende op je cv kunt plaatsen. Ga eens voor jezelf na welke vaardigheden je bezit en plaats deze op je cv. Je hoeft hier niet misplaatst bescheiden te zijn, maar kijk eerlijk naar jezelf.

Tips voor het thuiszorg cv

Hou het kort
De gouden regel voor het maken van een cv is: hou het beknopt en overzichtelijk. Veel mensen willen graag zo veel mogelijk van zichzelf laten zien in hun cv. Dit is goedbedoeld, maar kan vaak verkeerd uitpakken omdat het cv er warrig en onoverzichtelijk van wordt. Zorg ervoor dat je cv maximaal twee pagina’s lang is. Je kunt je cv inkorten door je ervaringen te omschrijven in bulletpoints.

Maak je cv persoonlijk
Als je in de thuiszorg werkt is je persoonlijkheid belangrijk om jezelf te onderscheiden. Zorg er daarom voor dat deze goed naar voren komt op je cv. Je kunt dit doen door een persoonlijk profiel bovenaan je cv te vermelden. Kijk maar eens naar het voorbeeld cv van Sandra. In dit kleine stukje tekst kun je iets meer over jezelf vertellen zoals waarom je plezier uit je werkt haalt of dat je geduldig bent met cliënten.

Laat je cv nakijken
Van iemand in de zorg wordt verwacht dat hij of zij zorgvuldig is. Daarom is het belangrijk dat er geen slordigheidsfoutjes in je cv zitten zoals spelfouten of dubbele woorden. Als je cv klaar is laat het daarom altijd even checken door een vriend(in) of familielid.

Vond je deze tips nuttig en wil je meer tips om je cv snel te upgraden? Dan vind je mijn artikel “Vijf basistips voor je cv” misschien ook leuk! Ik wens je veel succes met je sollicitaties.

Gerelateerde cv voorbeelden:

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *