Gratis voorbeeld cv Horeca

Het maken van een goed cv is een eitje zodra je een goed voorbeeld hebt! Speciaal voor horeca toppers heb ik een voorbeeld cv horeca medewerkers gemaakt. Deze voorbeelden kun je gratis downloaden en aanpassen aan je eigen situatie. Met deze cv templates en mijn tips sleep je heel gemakkelijk een baan in de wacht!

Download het gratis voorbeeld cv horeca

Solliciteren gaat in de horeca vaak net iets anders dan in andere sectoren. De horeca is namelijk gastvrij en vaak dus minder formeel. Je zult gegarandeerd een fantastische eerste indruk maken als je een zaak binnenstapt om je cv af te leven. Leer in dit artikel hoe je snel een perfect horeca cv maakt!

Hier kun je het voorbeeld cv horeca medewerker gratis downloaden: Voorbeeld cv horeca 

Het cv bevat alle basis onderdelen die op een cv horen te staan. Ook kun je de beschrijvingen van de werkervaringen overnemen. Je kunt de onderdelen gemakkelijk aanpassen aan je eigen situatie zodat je een compleet cv hebt.

Wil je het design van deze cv’s overnemen? Dat kan voor 2,95 via cvster.nl

Wat moet er op een horeca cv staan?

Het doel van je curriculum vitae is het beschrijven van je levensloop. Het cv geeft dus voornamelijk informatie over de werkervaringen en opleidingen die je al hebt gedaan en over wie jij bent als persoon. Ervaring is essentieel als je in de horeca solliciteert! Ben daarom niet bang om zelfs al de kleinste ervaring te beschrijven. Je kunt hier je bijbanen noemen ook als ze niets met de horeca te maken hebben. Als jij bijvoorbeeld in een winkel hebt gewerkt geeft dit ook aan dat je ervaring hebt met klantcontact.

Wil je voorbeelden van hoe je je werkervaringen en opleidingen beschrijft? In dit artikel wordt een horeca cv helemaal uitgewerkt met veel voorbeelden die je kunt overnemen.

Naast je ervaring geeft het cv informatie over jou als persoon. Juist deze informatie is ook erg belangrijk als je in de horeca solliciteert! In de horeca sta je direct in contact met gasten en ben je letterlijk het gezicht van de zaak. Zorg er daarvoor voor dat je een goede eerste indruk maakt door je hobby’s en vaardigheden te vermelden op je cv. Een stralende persoonlijkheid valt natuurlijk altijd in de smaak bij selecteurs.

Zorg dat je cv aansluit bij de vacature!

Hier volgt de aller belangrijkste tip: Schrijf je cv zodat hij past bij de zaak waar je solliciteert. Solliciteer je bij een studentencafe? Benadruk dan je flexibiliteit, enthousiasme en vrolijkheid. Als je bij een vooraanstaand restaurant solliciteert is het belangrijk om aan te geven dat je correct en gastvrij bent. Je kunt dit doen door de beschrijven van vorige werkervaringen aan te passen. In deze beschrijven geef je aan wat je tijdens je vorige baan geleerd hebt en wat je verantwoordelijkheden waren.

Wist je dat veel mensen tegenwoordig een basis cv hebben die ze per vacature aanpassen? In het volgende artikel lees je hier meer over.

schermafbeelding-2017-01-02-om-4-09-41-pm

Oog voor detail in de horeca

Welke eigenschappen zijn belangrijk in hospitality? Uit ervaring blijkt dat het belangrijk is om oog voor detail te hebben. Je wilt aan je toekomstige werkgever laten zien dat je details belangrijk vindt. Dit kun je bereiken door met een mooi en verzorgd cv aan te komen. Hieronder kun je het tweede voorbeeld-cv-horeca gratis downloaden in word. Je hoeft nu alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen! Easy does it.

schermafbeelding-2017-01-02-om-4-12-57-pm

Ben je op zoek naar andere creatieve cv templates? Maak dan eens gebruik van een cv generator. Het is makkelijk want je hoeft alleen een aantal vragen te beantwoorden.

Het perfecte cv in de pocket? Via deze link vind je de meeste up to date horeca vacatures!

Gerelateerde cv voorbeelden:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *