Skip to main content

Het Gratis cv Voorbeeld Caissière

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en wilt gaan solliciteren als caissière, maar de eerste drempel is je cv. Het is altijd lastig om met een leeg vel papier te beginnen, en daar een succesvol cv van te maken. Een goed voorbeeld helpt je een heel eind in de goede richting. Met ons cv voorbeeld caissière laten we je zien wat er allemaal op een cv van een kassa medewerker hoort te staan.

Download het gratis cv voorbeeld caissière

Het cv voorbeeld caissière is hier gratis te downloaden. Laat dit cv template vooral een inspiratie zijn, wanneer je bezig gaat met je eigen cv. Beter goed gekopieerd dan slecht bedacht! Wellicht valt je iets op bij werkervaringen waar je zelf nog niet eerder aan hebt gedacht. Op deze manier geef je je cv een boost, waardoor je meer in het oog springt bij een potentiële nieuwe werkgever.

Deze cv’s binnen 10 minuten namaken? Je hoeft alleen nog maar een aantal vragen te beantwoorden.

Alle belangrijke punten speciaal voor kassa- of baliemedewerkers staan verwerkt in het gratis cv voorbeeld caissière, hierdoor weet je ook direct zeker dat je geen belangrijke punten over het hoofd ziet. Het zou zonde zijn als je geweldige werkervaring hebt, maar dit niet naar voren komt uit je cv. Hoe beter het er op papier uitziet, hoe groter de kans immers is dat je wordt uitgenodigd voor een gesprek!

Download het cv voorbeeld hier gratis in PDF

Cv voorbeeld cassiere 1
Cv voorbeeld cassiere 2
Cv voorbeeld cassiere 3

Wat mag er niet ontbreken op het curriculum vitae van een caissière?

Wat is nu eigenlijk echt belangrijk op je cv als caissière? Het is belangrijk om je takenpakket, welke je bij vorige werkgevers hebt uitgevoerd, uitvoerig te beschrijven. De waarde van een goede beschrijving van hobby’s wordt vaak onderschat, maar is zeer belangrijk. Kassières kunnen hiermee laten zien dat ze sociaal zijn, of goed presteren in teamverband bijvoorbeeld.

Wil je meer lezen over het beroep van kassier? Lees dan dit interessante artikel van de nationale beroepengids.

Licht ook vooral eerdere ervaringen uit, waar je hebt geleerd met klanten om te gaan, service te bieden en waar je accuraat te werk moest gaan. Dit laatste aangezien je redelijk wat geld zult verwerken, en een werkgever uiteraard niet op kasverschillen zit te wachten, of andere vormen van niet kloppende administratie.

Een enthousiaste en positieve schrijfstijl is ook zeker aan te raden. Dit geeft een werkgever een goed beeld van hoe spontaan je bent, en of je ook voor gezelligheid in de winkel kan zorgen. Met mate uiteraard, het is en blijft natuurlijk wel gewoon werk.

Vaardigheden op het cv van een caissière

Over welke vaardigheden moet je nog meer beschikken als caissière? Het is zeker niet zo dat iedereen het wel even kan, al is dat vaak de publieke opinie over “kassa juffrouwen. Als caissière is het essentieel om sociaal en commercieel te zijn.

Als caissière fungeer je vandaag de dag ook als gastheer- of vrouw voor de winkel. Wanneer je commercieel bent aangelegd kan dit helpen in het vergroten van bij verkoop, en uiteraard zorg je ervoor dat de klant tevreden blijft. Tevreden klanten komen terug, en dat is uiteraard waar elke winkel op zit te wachten! Je vindt hier ook voorbeelden van in het cv template. Vaardigheden en kwaliteiten maken het onderscheid tussen goede en gewone caissières. Meer inspiratie nodig? Neem hier eens een kijkje.

Heb je meer algemene informatie nodig over het maken van je cv? Kijk dan eens naar onze cv handleiding.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Laden...
Sandra van den Beemt

Sandra van den Beemt

Mijn naam is Sandra. Doordat ik jarenlang als recruiter heb gewerkt voor verschillende grote bedrijven heb ik veel ervaring op het gebied van solliciteren. Mijn kennis deel ik op deze website om mensen te helpen beter te sollicteren.

Een gedachte over “Het Gratis cv Voorbeeld Caissière

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *