Met dit gratis voorbeeld cv automonteur maak je echt indruk!

Op zoek naar een functie als automonteur? Dan is het belangrijk om jezelf goed te presenteren. Alleen kandidaten die een goede eerste indruk achterlaten via hun cv worden namelijk uitgenodigd voor een gesprek. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan een nette opmaak van je curriculum vitae. Een goede tip is om ons gratis voorbeeld cv automonteur te gebruiken. Wanneer je dan je sollicitatie instuurt, zal je direct opvallen bij het bedrijf.

Download eenvoudig het gratis voorbeeld cv automonteur

Wil jij voor de dag komen met een cv dat er piekfijn uitziet? Download dan ons Gratis voorbeeld cv automonteur. Zo heb je alvast een mooie template die je vervolgens in kunt vullen met je eigen persoonlijke gegevens. Vul onder andere in waar jij je opleiding tot automonteur hebt gevolgd, waar je hebt gewerkt of stage hebt gelopen. Laat ook weten weten welke vaardigheden en kwaliteiten je beheerst. In dit overzichtelijke cv kan jouw potentiële nieuwe werkgever direct zien waarom hij juist jou moet aannemen.

                               Cv voorbeeld automonteur 1
                               Cv voorbeeld automonteur 2
                               Cv voorbeeld automonteur 3

 

 

 

 

Bovenstaande cv’s binnen 15 minuten namaken door slechts een aantal vragen te beantwoorden? Gebruik dan de cv generator (2,95)

Wat mag er beslist niet ontbreken op het curriculum vitae van een automonteur?

Een automonteur zorgt ervoor dat auto’s goed worden onderhouden, geïnspecteerd, gekeurd en gerepareerd. Of het nu gaat om oude of juist nieuwe auto’s, de automonteur zorgt ervoor dat alleen veilige en goedgekeurde auto’s de weg op kunnen. Omdat het om veilig autorijden gaat moet je als automonteur dus ook uiterst nauwkeurig kunnen werken. Dit betekent dat je ontzettend veel kennis moet hebben over de techniek waarop een auto draait. Ieder draadje en zekering moet je kunnen vervangen en ook de grotere onderdelen vernieuw je zonder problemen. Wordt het benodigde onderdeel niet meer gemaakt? Dan beschik je misschien zelf wel over de vaardigheden om het onderdeel te maken, wat laat zien dat je creatief bent.

Belangrijke vaardigheden op het cv van een automonteur

Veel bedrijven willen ook wat meer weten over jou als persoon. Daarom is het nuttig om ook aan te geven wat je graag in je vrije tijd doet, waar je passies liggen en of je wellicht vrijwilligerswerk doet. Misschien sta je wel iedere zaterdag na je voetbalwedstrijd achter de bar in de kantine. Een werkgever kan hieruit afleiden dat je erg sociaal bent. Dit komt natuurlijk uitstekend van pas, want als automonteur heb je veel contact met andere mensen, zowel met je collega’s als met klanten. Daarnaast gaat de techniek in auto’s steeds verder en daarom is het goed om als moderne automonteur in je cv ook te benadrukken dat je je wilt blijven ontwikkelen en dat je leergierig bent.

Is je cv klaar en ben je opzoek naar vacatures? Neem dan eens een kijkje op dit vacature platform en onze overzichtspagina met top 20 beste vacaturebanken van nederland.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *