Cv voorbeeld fysiotherapeut

Voorbeeld cv fysiotherapeut

Ben je op zoek naar een baan als fysiotherapeut? Dat is tegenwoordig nog niet zo eenvoudig doordat de concurrentie moordend is. Het is daarom ook van belang om jezelf op de kaart te zetten met een professioneel cv. Wij helpen je hiermee door middel van ons voorbeeld cv fysiotherapeut. Met behulp van dit voorbeeld maak je binnen een mum van tijd een inhoudelijk sterk curriculum vitae.

Download het gratis voorbeeld cv fysiotherapeut

Met het van het downloaden van het onderstaand voorbeeld cv fysiotherapeut, vergroot je direct jouw kansen in het krijgen van die baan! Zorg ervoor dat je dit voorbeeld cv erbij hebt, wanneer je je eigen cv schrijft. Als je let op het gebruik van taal en de opvallende aspecten van het voorbeeld, zul je zien dat je eigen cv net zo goed wordt! Het voorbeeld cv kun je daarom gebruiken als leidraad of cv template voor het schrijven van je eigen curriculum vitae.

  • Cv voorbeeld fysio

Wist je dat de kans op een uitnodiging 50% hoger wordt wanneer je een van onze cv templates gebruikt? Je kunt het template binnen 15 minuten invullen voor slechts 2.95 euro.

Wat mag er niet ontbreken op het cv van een fysiotherapeut?

Het is slim om verschillende kwaliteiten naar voren te laten komen op je cv, zodat de werkgever overtuigd is van jouw vaardigheden. Dit doe je door bepaalde eigenschappen naar voren te laten komen die belangrijk en typisch zijn voor fysiotherapeuten.

Als fysiotherapeut ben je de persoon die ervoor moet zorgen dat de klachten verdwijnen. Hiervoor heb je een opleiding gedaan, verschillende stages gelopen of misschien al wel gewerkt. Zorg ervoor dat elke plek waar jij hebt gewerkt of je stage hebt gedaan, uitvoerig staat beschreven op je cv. Laat zien welke werkzaamheden jij hebt uitgevoerd. Op die manier win jij vertrouwen bij de werkgever. Fysiotherapeuten hebben namelijk veel verantwoordelijkheden naar hun patiënten toe, en moeten dus vertrouwelijk zijn.

Naast gedetailleerde beschrijvingen, is het belangrijk dat je laat zien dat je goed bent in wat je doet. Je beschikt over analytisch vermogen en weet dat bij ieder lichaam een verschillende oplossing hoort. Daarnaast, kun je laten zien dat je goed kan luisteren en dat je je kunt inleven in het verhaal van de patiënt. Je toont respect voor de patiënt en kunt inschatten wat hij/zij wel of niet aankan qua oefeningen.

In dit artikel wordt een cv voorbeeld van een fysiotherapeut helemaal uitgewerkt. Je vindt er veel voorbeelden van werkervaringen, de profielschets en vaardigheden speciaal voor fysiotherapeuten.

Vaardigheden op het cv van een fysiotherapeut

Als jij bepaalde vaardigheden beschrijft op je cv, die cruciaal zijn voor fysiotherapeuten, scoor je enorm veel pluspunten! Denk aan vaardigheden die bij het beroep passen zoals bijvoorbeeld:

  • luistervaardigheid
  • inlevingsvermogen
  • communicatieve vaardigheden
  • stressbestendigheid
  • een goede motoriek
  • het goed kunnen samenwerken.

Laat bijvoorbeeld zien dat je deze vaardigheden beschikt door je hobby’s op je cv te zetten! Als jij veel sport, suggereer je dat je sterk bent en zelf veel beweegt. Wanneer je zelf veel kracht hebt, stimuleer je anderen om ook te bewegen! Hiermee laat je de werkgever zien dat je serieus bent in je vak.

Profielschets op het cv van een fysiotherapeut

Ook de profielschets is een goed element om meer van jezelf te laten zien. De profielschets of het persoonlijk profiel is een kort stukje tekst dat aan de bovenkant van je cv staat. Hier vertel je in maximaal vijf regels iets over wie je bent en waar je voor staat.

Als je solliciteert als fysiotherapeut is de profieltekst heel handig om je persoonlijke motivatie in naar voren te laten komen. Ook kun je iets over jezelf vertellen waar uit blijkt dat jij de vaardigheden hebt die je op je cv weergeeft. Hieronder vindt je twee voorbeelden van een profielschets. De eerste is van een ervaren fysiotherapeut en de tweede van een starter.

Profielschets ervaren fysiotherapeut

Mijn naam is Hans en ik heb 15 jaar ervaring als manueel fysiotherapeut. Ik krijg energie als ik mensen kan helpen om met een positieve blik aan hun herstel te werken. Ik heb me gespecialiseerd in nek en schouderklachten door verschillende cursussen te volgen.

Profielschets beginnende fysiotherapeut

Ik ben een enthousiaste en mensgerichte manueel therapeut. Tijdens mijn stage wist ik het zeker, ik wil een hele goede fysiotherapeut worden. Ik ben op zoek naar een goede eerste werkplek waarin ik mijn leergierigheid in de praktijk kan brengen.

Gerelateerde cv voorbeelden:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *