Download snel en gemakkelijk het gratis voorbeeld cv kok

Als kok ben jij expert in het maken en bereiden van originele en lekkere gerechten. Ben je op zoek naar een baan in de keuken? Een cv is het eerste wat een nieuwe werkgever van jou te zien krijgt. Een goed cv is dus het halve werk! Met behulp van ons voorbeeld cv kok, zorg jij ervoor dat je een perfect cv hebt. Zo sleep je binnen een mum van tijd een baan in de wacht!

Download het gratis voorbeeld cv kok

Hieronder is een curriculum vitae van een kok geïllustreerd. Dit gratis voorbeeld cv kok kun je hier downloaden en gebruiken bij het schrijven van je eigen cv. Let goed op de kwaliteiten, vaardigheden en beschrijving van werkervaring die op dit cv is aangegeven. Haal bijvoorbeeld inspiratie uit het taalgebruik en kwaliteiten die in het voorbeeld worden beschreven. Op die manier weet je zeker dat je goed zit met je eigen cv en zorg je ervoor dat je werkgever overtuigd wordt van jouw vaardigheden!

Wil je het uiterlijk van onze cv voorbeelden overnemen? Gebruik dan onze cv generator! Voor slechts 2,95 maak je je cv door simpelweg een aantal vragen te beantwoorden.

Wat mag er niet ontbreken op het cv van een kok?

Een kok verzorgt het culinaire aanbod van restaurants of hotels. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de gasten tevreden zijn over het eten. Laat daarom op jouw cv zien dat jij een passie hebt voor eten. Je hebt verstand van gerechten en ook de fantasie om nieuwe, originele gerechten te bedenken. Het werken in een restaurant kan erg stressvol zijn.  Het kan erg druk zijn in een restaurant of hotel en er kunnen dingen misgaan in de keuken. Laat daarom zien op je cv dat je stressbestendig bent! Benoem eerdere functies die je hebt gehad, of ervaring, waarbij je ook met drukte om moest gaan. Je kunt de werkgever overtuigen dat dit voor jou geen probleem is. Daarnaast is niet alleen koken jouw taak, maar ook leidinggeven aan het keukenteam. Daarom is het belangrijk dat je aangeeft dat je goed in een team kunt werken en goed kunt plannen! In de keuken werk je namelijk nooit alleen. Dus zul je rekening moeten houden met het ander personeel. Op andere plaatsen in je cv kun je deze kwaliteiten ook terug laten komen. Bijvoorbeeld, benoem hobby’s die laten zien dat jij sociaal bent en goed in teamverband kunt werken, zoals voetbal of hockey!

Vaardigheden op het cv van een kok

In je cv is het cruciaal dat je naast je werkervaring laat zien wat jouw vaardigheden en kwaliteiten zijn! Bovendien is het slim als je ervoor zorgt dat deze aansluiten op de vacature. Geeft de vacature aan dat het een druk restaurant is? Geef aan dat je stressbestendig bent. Geeft de vacature aan dat de compositie van gerechten belangrijk is? Geef aan dat je erg goed bent in het verzinnen van nieuwe gerechten en hier creatief mee bent. Op deze manier laat je extra zien dat jij de persoon bent die ze nodig hebben! (klik hier voor een overzicht van vacatures voor koks)

Wanneer je losse vaardigheden toevoegt aan je cv, scoor jij extra pluspunten. Vaardigheden die je kunt gebruiken als kok zijn: leidinggevend, goed in samenwerken, goed in plannen, klantgericht, stressbestendig, een passie voor eten en je moet hygiënisch kunnen werken. Combineer deze vaardigheden met je inspiratie op het voorbeeld cv kok en zorg ervoor dat jij de baan krijgt die je wilt als kok.

Vind je het moeilijk om de onderdelen op je cv krachtig te omschrijven? In dit artikel krijg je veel voorbeelden van werkervaringen, opleidingen en vaardigheden speciaal voor de horeca.

Is het je gelukt om een spetterend cv te maken? Je bent op de goede weg! Via deze link kun je onze gratis sollicitatiebrieven downloaden.

Gerelateerde cv voorbeelden:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *