cv voorbeeld onderwijsassistent

Voorbeeld cv onderwijsassistent

Hoe zorg je er als onderwijsassistent voor dat je tussen alle andere sollicitanten uitspringt? Welke kwaliteiten benadruk je in de cv? En hoe beschrijf je je werkervaring het beste? Het antwoord op al deze vragen is te vinden in het voorbeeld cv onderwijsassistent.

Je kunt dit voorbeeld cv dat ik speciaal voor een onderwijsassistent gemaakt heb gratis downloaden. Je hoeft het alleen nog maar aan te passen met je eigen informatie. Op deze manier wordt het maken van een cv makkelijker, sneller en leuker.

Voorbeeld cv onderwijsassistent

Onderwijs assistenten zijn de superhelden van de klas! Ze zijn het extra paar handen van de leraar en ondersteunen leerlingen waar dat nodig is. Wil jij binnenkort aan de slag als onderwijsassistent? De eerste stap op weg naar die leuke baan is het maken van een cv. Omdat dit een tijdrovend klusje kan zijn heb ik voorbeeld cv onderwijsassistent gemaakt die je hier kunt downloaden: Onderwijsassistent CV.

Dit voorbeeld cv is van Mandy is al een aantal jaar werkzaam is als onderwijsassistent op een basisschool. Je ziet dat ze iedere werkervaring op haar cv beschrijft in ongeveer vier zinnen. Zelfs haar stages heeft ze inhoudelijk omschreven! Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het beschrijven van werkervaring in het onderwijs lijdt tot succes. Omdat de taken van een onderwijs erg verschillend zijn is het belangrijk om te laten zien wat je gedaan hebt in het verleden.

In het voorbeeld cv zie je dat Mandy niet alleen omschrijft wat ze gedaan heeft, maar ook wat ze het leukst en leerzaamst vond. Let op: hou de omschrijving kort en krachtig. Niemand zit te wachten op een ellelange opsomming. Vier regels is de maximale lengte van een omschrijving.

Hier kun je meer voorbeelden van werkervaringen, opleidingen of vaardigheden die je als onderwijsassistent op je cv kunt zetten.

Tip 1: Onderscheid jezelf met een stralend cv!

Als je gaat solliciteren als onderwijsassistent is er veel concurrentie. Daarom is het belangrijk om tussen de andere sollicitanten uit te springen. Maar hoe doe je dat? De eerste kans doet zich voor tijdens de eerste indruk die een werkgever van je krijgt: je cv. Een zwart witte cv en een droge opsomming van je werkervaring laat geen blijvende indruk achter. Maak in plaats daarvan een frisse opvallende cv zoals Mandy. Gebruikt kleuren in je cv direct in het oog te laten springen.

Een foto op je curriculum vitae doet ook wonderen. Let er wel op dat je een professionele foto gebruikt zoals dat gedaan is in het voorbeeld cv. Selfies en geknipte fotos zijn uit den boze. Ook is het belangrijk om een uniforme cv te hebben. Dit houdt in dat je cv netjes uitgelijnd moet zijn en dat alles recht onder elkaar staat. Op deze manier ziet je werkgever direct dat je netjes werkt.

Gemakkelijk en snel een mooie cv layout maken? Dat kan via www.cvster.nl. Het maken van een mooie grafische cv kost hier maar 2,95!

Tip 2: Je kwaliteiten in het onderwijs

Tegenwoordig is je cv meer dan alleen een opsomming van wat je al gedaan hebt. Je cv moet namelijk laten zien wie jij bent als persoon. Er zijn drie manieren om dit weer te geven op je cv. Ten eerste beschrijf je bij iedere werkervaring wat je er geleerd hebt en wat je leuk vond in je werk. Daarnaast zijn cursussen en vaardigheden belangrijk voor een onderwijsassistent. Ben niet bang om zelfs hele korte cursussen die je gevolgd hebt te vermelden op je cv. In het voorbeeld cv onderwijsassistent zie je dat Mandy haar belangrijkste vaardigheden in het onderwijs opsomt. Andere kwaliteiten zijn bijvoorbeeld: Creativiteit, Communicatie, Inlevingsvermogen en Duidelijkheid. Meer inspiratie nodig voor vaardigheden die je kunt vermelden? Neem dan hier een kijkje

Tip 3: Persoonlijke aanpak

In het onderwijs zijn contacten heel belangrijk. Vaak komt het voor dat mensen solliciteren op een school waar ze zelf gezeten hebben of stage gelopen hebben. Als je solliciteert op een school die je nog niet kent, dan volgt hier een gouden tip: laat je gezicht zien! Stuur je cv niet in via internet of post, maar ga persoonlijk langs om je cv af te geven. Op deze manier heeft de school een eerste indruk van jou als aanpakker. Wedden dat dit lijdt tot succes? Zodra je dat sollicitatiegesprek in de wacht heb gesleept is het tijd voor de tweede fase in het sollicitatieproces. In het volgende artikel geef ik je tien tips om die baan snel in de wacht te slepen!

Gerelateerde cv voorbeelden:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *