Voorbeeld cv schoonheidsspecialiste

Hoe zorg je ervoor dat je cv boven die van anderen uitsteekt? Hoe omschrijf je je werkervaring als schoonheidsspecialiste? En welke kwaliteiten breng je naar voren op je cv? Dit zijn allemaal vragen waar ik je antwoord op ga geven in dit artikel.

Speciaal voor schoonheidsspecialistes heb ik een voorbeeld cv gemaakt die ervoor zorgt dat je een spetterende eerste indruk achterlaat, zoek je een cv voorbeeld voor een kapster, klik dan hier. Je kunt het voorbeeld cv schoonheidsspecialiste gratis downloaden zodat je je eigen gegevens kunt invullen.

Download het gratis voorbeeld cv schoonheidsspecialiste

Wist je dat de eerste stap in het sollicitatieproces de allermoeilijkste is? Het maken van een cv is voor veel mensen lastig omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen. Met het onderstaande voorbeeld cv schoonheidsspecialiste wordt dit echter een stuk makkelijker! Je kunt het cv voorbeeld hier gratis downloaden zodat je alleen nog maar je eigen informatie hoeft in te vullen.

Tip 1: Maak een verpletterende indruk met je curriculum vitae

Schoonheidsspecialistes weten als geen ander hoe belangrijk het uiterlijk is voor een eerste indruk. Dit geldt natuurlijk ook voor je cv! Wanneer je potentiële werkgever een rommelig cv ziet belandt het al snel in de prullenbak. Als het cv namelijk al niet verzorgd is, dan belooft dit weinig goeds voor de sollicitant zelf. Laat daarom geen punten liggen en zorg ervoor dat je cv er perfect uitziet. Een eerste indruk maak je namelijk maar een keer. Je kunt het uiterlijk van een van de voorbeeld cv’s gemakkelijk overnemen door op de groene knop te klikken.

Tip 2: Benadruk je kwaliteiten als beauty professional

Naast inhoudelijke kennis is het voor een schoonheidsspecialiste ook erg belangrijk om een professional te zijn. Hiermee wordt bedoeld dat je naast het goed uitoefenen van je vak oog hebt voor je klant. Het is erg belangrijk dat je goed aanvoelt welke behoeftes een klant heeft en dat je hierop inspeelt.

Je bent als goede schoonheidsspecialiste dan ook sociaal, communicatief sterk en pro actief. Heb je deze vaardigheden in huis? Laat dit dan duidelijk zien op je cv! Je kunt dit doen door middel van het beschrijven van de werkervaring. In het voorbeeld cv schoonheidsspecialiste kun je zien hoe Astrid haar kwaliteiten beschrijft. Inspiratie nodig? Kijk dan eens op deze website om te zien welke taken een schoonheidsspecialist allemaal heeft.

Tip 3: Houdt je cv kort en krachtig

Als schoonheidsspecialiste heb je een beroep dat erg veelzijdig is. Je bent met veel verschillende dingen bezig en hebt veel vaardigheden en kennis opgedaan. Je voelt de maar al aankomen… Prop niet alles wat je kunt en gedaan hebt in je cv! Hier geldt weer een klassieker: Less is more. Maak niet de fout die honderden anderen voor jou gemaakt hebben door een 3 meter lange cv in te leveren die onleesbaar is geworden door information overload. Je maakt een veel professionelere en krachtiger indruk door een bondig en duidelijk cv van twee pagina’s in te leveren. Je werkervaringen kun je omschrijven in maximaal vier regels tekst of vier bulletpoints.

Wil je meer handige cv tips? Lees dan eens een van mijn andere artikelen. In dit artikel leg ik bijvoorbeeld uit waarom je een foto op je cv moet vermelden.

Gerelateerde cv voorbeelden:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Laden...

Jacklien

Mijn naam is Jacklien. Toen ik in 2015 stage liep als recruiter bij Randstad merkte ik dat veel mensen solliciteren heel lastig vinden en er vaak tegenop zien. Zo kwam ik op het idee van sollicitatiecursus. Op deze website bundel ik de meest relevante informatie uit de recruitment wereld. Dit met het doel om sollicitanten naar een hoger niveau te tillen en hun zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *