Skip to main content

Download gratis het cv voorbeeld verkoopmedewerker

Het maken van een cv is niet gemakkelijk. Er gaat vaak veel tijd inzitten en je moet op veel verschillende aspecten letten. Gelukkig is het maken van een cv veel gemakkelijker met een voorbeeld. Om je op weg te helpen heb ik een voorbeeld cv gemaakt voor een verkoopmedewerker. Je kunt dit cv voorbeeld gratis gebruiken en aanpassen aan je eigen situatie. Met dit gratis voorbeeld cv en een aantal basis tips heb je snel een perfect cv gemaakt!

Download het cv voorbeeld verkoopmedewerker

Het cv van een verkoopmedewerker lijkt heel erg op een ‘gewoon’ cv. Er zijn wel een aantal dingen waar op je moet letten. Vooral het uiterlijk van de cv is erg belangrijk. Selecteurs letten erop dat een cv er netjes en overzichtelijk uitziet. Het eerste dat je als verkoper hoort te verkopen is dus jezelf! Zorg ervoor dat je cv duidelijk is en dat de layout op orde is. Klik hier om het cv voorbeeld verkoopmedewerker van Bart te downloaden.

Tips voor het verkoper cv

Verkoopmedewerkers en verkopers zijn er in alle soorten en maten. Geef bij iedere werkervaring aan:

– Wat je functie was.
– Bij welk bedrijf je gewerkt hebt.
– Wat je precies gedaan hebt.
– Eventueel wat je verantwoordelijkheden waren.

Verder is het als verkoopmedewerker belangrijk dat je een representatief uiterlijk hebt. Daarom maak je meer kans op een baan als je een foto toevoegt aan je cv. Let op! Je foto heeft dus ook een professionele uitstraling nodig. Zorg voor een pasfoto met een neutrale achtergrond en een vriendelijke uitstraling. Meer tips over het gebruik van een foto op het cv lees je hier.

Extra tip: Om een professionele indruk te maken stuur je je cv altijd op als een pdf bestand. Let erop dat je het bestand een professionele naam geeft zoals bijvoorbeeld: Curriculum vitae – Bart van Vliet.

Hier kun je het voorbeeld cv verkoopmedewerker downloaden in een pdf bestand om het later nog te gebruiken voor het maken van je eigen cv.

 

 

Sandra van den Beemt

Sandra van den Beemt

Mijn naam is Sandra. Doordat ik jarenlang als recruiter heb gewerkt voor verschillende grote bedrijven heb ik veel ervaring op het gebied van solliciteren. Mijn kennis deel ik op deze website om mensen te helpen beter te sollicteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *